Laster Arrangementer

En kveld i New Orleans – Quintus med Tricia Boutté

Vokalist Tricia Boutté fra selveste New Orleans blir med Quintus når de portretterer musikken fra samme by!

Tricia har sunget hele sitt liv, på scener i hele verden, og med sin kraftige og lekne stemme gir hun jazz, blues og gospel med sitt helt egne preg. Quintus gir deg dampende heite, leikne og vakre toner fra byen ved Mississippis utløp.

Med ”En kveld i New Orleans” trukket opp ei skikkelig vitaminsprøyte for oss alle! Gjør klar for varme, glede og masse energi. Både voksne og barn kan swinge seg til rytmene fra jazzens vugge når Quintus trør til med en av Norges fremste vokalister.

Quintus er ett av to faste ensembler i Fylkesmusikerne i Trøndelag. Bandet ble startet i 1994 og består i dag av musikere fra Norge, Sverige og Danmark. Selv om musikerne er skandinaviske, er musikken de komponerer og arrangerer inspirert av tradisjoner fra hele verden. Dette er musikk som passer til enhver anledning, enten det er formiddagscafé eller full fest på puben, kulturhus eller kirke. New Orleans er også byen der man kan se daglige parader gjennom gatene. Og en god dose musikalsk jumbo og gumbo, kan vel aldri være feil?