Laster Arrangementer

Etter skoletid

Når elevene kommer til oss rett etter skolen vil de få tilbud om et varmt måltid. Det vil også bli satt fram litt frukt og grønnsaker underveis. Det legges opp til aktivitet i basishallen fra kl 14.30 for den som ønsker litt fart og fysisk leik. Her vil MaxTrim ta hovedansvaret og oppmuntre til spennende og allsidige aktiviteter. Det vil likevel være rom for fri-leik. Hos oss finnes ingen krav om prestasjon, her deltar barnet på den måten det selv ønsker. I tillegg vil det bli rom for en del bord-aktiviteter, spill og pusling oppe i kantineområdet. Alle som skal i basishallen må ta med treningstøy. Ingen med dongeribukser får gå i hallen. Det er mulig å skifte når de kommer hit til oss.

Det er krav at barn som skal delta på etter skoletid melder seg på ved å booke gratis billett her inne. Det kommer eget arrangement for hver av torsdagene utover høsten. Påmelding er viktig for å til enhver tid ha nok voksne og nok mat til alle. Vi kommer til å krysse av barnas navn på påmeldingsliste ved ankomst. Vi ønsker trygge rammer, og vi ønsker å vite hvilke barn som skal være her sammen med oss.

Har man barn som trenger tilrettelegging eller ekstra støtte på skolen MÅ en foresatt/ekstra voksen delta sammen med barnet på etter skoletid. Du booker da ledsagerbillett.

Billetter til alle dager her: https://www.froyaarena.no/etter-skoletid-t1kzr5/