Laster Arrangementer

Jubileumskonsert med Namsos musikkorps

Lørdag 12. november kl. 17.00 braker det løs i Namsos Kulturhus der Namsos Musikkorps markerer sitt 30-årsjubileum med en festkonsert med innbudte gjester. Det blir et program som spenner over et vidt spekter etter som det er Høylandet Storband og Namdal Storband som er invitert som gjester.

Vertskorpset som ble stiftet vinteren 1992, og registrert i Brønnøysund 6.april samme år, skulle hatt sin konsert i vinter, men av årsaker vi alle kjenner til, ble den utsatt. Til 12. november. I mellomtida har korpset fått ny dirigent – Lars Erik Aalberg fra Steinkjer. De skal ha en avdeling på 40 minutter der blant annet Tor Arne Vannebo skal være sangsolist. På den instrumentale sida, vil en rekke av musikere bidra med solistinnslag.

Storbandene vil ha hver sin avdeling på ca. 20 minutter. Mens de rigger seg til, blir det anledning til å strekke på beina og besøke Barrique Vinbar. Høylandet skal først i ilden. De har med seg Tone Måøy som sangsolist. Videre skal Svein Ivar Tetlie ha et eget solistnummer på sin trombone. Namdal Storband avslutter det hele. De har med seg to sangsolister – nemlig Eirin Trøbak og Trine Stenersen.

Med andre ord en musikkveld som kan by på litt av hvert!

Info og billetter:

https://namsos.kulturhus.no/jubileumskonsert-namsos-musikkorps-gn3i9x8/