Laster Arrangementer

Konsert med Therese Ulvan (Lukket arrangement)

Hvem er Therese Ulvan? Når hun mottok prisen for ”Best Singer-Songwriter” fra organisasjonen Los Angeles Women in Music, fikk karrieren en flygende start. Siden da har hun gitt ut tre album og turnert hele verden med sin musikk. Therese Ulvan er historien om jenta som flyttet fra landsbygda til verdensmetropolen Los Angeles, for å oppfylle drømmen om å gi ut egen musikk. Mens hun var der, samarbeidet hun med noen av verdens beste musikere.

”I Am That I Am” er den femte singelen fra hennes neste album ”I Am” som lanseres oktober 2022. Tittelen reflekterer en artist som har landet personlig og musikalsk. Sjangeren er Rock/Funk/Soul og komposisjonene er originale.

Therese håper å inspirere og røre folks hjerter med sin musikk. Albumet ”I Am” tar et ironisk blikk på de overfladiske verdiene i dagens samfunn, med raske løsninger, der vi føler at våre behov må dekkes raskt og ingen vil vente på noe. Tinder lar oss swipe og slette folk, der vi ser inn i skjermer isteden for hverandres øyne. Ja- ting kan virke enkelt, men vi blir stadig mere isolerte, mens vi tar selfier med glam-filter for å framstå perfekt.