Laster Arrangementer

“Nocturne” hyllest til Trygve Hoff

Trygve Henrik Hoff (1938-1987) født og oppvokst på Rognan i Salten, var en vidtfavnende kunstner som satte spor etter seg over hele landet. Publikum kjenner Trygve fra hans mange konserter og sanger som «Har en drøm», «Nordnorsk Julesalme», «Ei hand å holde i» mfl. Han var en banebryter for samarbeid mellom profesjonelle og amatører i kulturlivet. Trygve deltok i en rekke TV program og står bak en rekke av Jørn Hoel og Sissel Kyrkjebø sine mest kjente sanger. Flere av disse er komponert av musiker og komponist Svein Gundersen. Sammen med kunstneren Karl Erik Harr laget han filmserien “Eventyr langs leia” og Trollfjell her nord” for NRK. Det er sagt om Trygve: “Vi som ble kjent med Trygve føler eierskap til denne mannen. Han har betydd enormt mye for samarbeidsklima på kulturfeltet i hele landet, spesielt i Nord Norge”.
Gled deg til en konsert med minner, humor og varme som har høstet fulle hus og strålende kritikker i Trøndelag, Nord Norge, Vestfold og Telemark.

På scenen: Paal Sandø som samarbeidet med Trygve i hele hans profesjonelle karriere. Paal, er halvveis Flatangering fra Vik, spiller gitar, synger og formidler historier om Trygve. Med seg har han sin eldste sønn Espen Sandø på bass og kor og Terje Tranås på trekkspill og kor.

 

Billettpris 300,-