Laster Arrangementer

Strikkeklubben “Bare en runde til”

Bor det en strikker i deg, eller klør du i fingrene etter å lære om rett, vrang, raggland og rundfelling?

Hver torsdag fra kl 18.00 inviterer Frivilligsentralen til strikk i klubben “bare en runde til”

Her er terskelen lav. Hit kan du komme om du er en racer på å strikke, om du trenger å børste støv av strikkepinnene dine etter 20 år på boden, eller om du klør i fingrene etter å prøve å lære deg icord, rett, vrang, felling og det som mere er.

Her kan man få hjelp av andre strikkeentusiaster. Ingen er utdannet i faget, men vi har med oss noen som er skikkelig glad i strikking, og riktig så gode på det som har med strikking å gjøre. Disse ivrer etter å få til en møteplass for likesinnede, og hjelper de som trenger det. Enten det dreier seg om å strikke genser, grytekluter, lære å legge opp, felle av eller rett og slett det å forstå en strikkeoppskrift..

Hit kan man også komme om man bare har lyst på en sosial stund, en kopp kaffe i trivelig selskap.

Frivilligsentralen har litt garn og noen strikkebøker med gode oppskrifter som du kan låne om du ikke har eget, eller om du bare vil teste ut. Pinner har vi ikke i skrivende stund, så det må du ta med selv. Frivilligsentralen skal sørge for god stemning, kaffe, noe å bite i og ikke minst upåklagelig veiledning og godt vertsskap. Har du gammelt strikketøy på pinnene og trenger motivasjon for å komme i gang igjen? Ta det med deg hit til oss da vel.

Ta med deg pinner, garn, oppskrifter og annet du trenger, ta gjerne med godt humør, og kanskje gjerne en venn!

Her er ingen utlærte, og vi skal alle hjelpe hverandre uavhengig av forkunnskap.

Vi håper at “Bare en runde til” kan bli en uhøytidelig strikkeklubb med stor takhøyde og plass for alle. Det er gratis å delta, men for å kunne forberede kvelden er det veldig greit om du booker en gratisbillett. En hver strikkers kreative hode trenger sin egen plass i sofan og en god kopp kaffe har vi blitt fortalt.

https://www.froyaarena.no/strikkeklubben-bare-en-runde-til-hn28yj/