Laster Arrangementer

Syklubben “Hekta på stoff, og tråd”

Bor det en syerske i deg, eller klør du i fingrene etter å lære deg faget?

Hver torsdag fra kl 18.00 inviterer Frivilligsentralen til sytreff i klubben “Hekta på stoff, og tråd”

Her er terskelen lav. Hit kan du komme om du er en racer på å sy, om du trenger å børste støv av symaskina di etter 20 år på boden, eller om du klør i fingrene etter å prøve å sy for første gang.

Her kan man få hjelp av andre syentusiaster. Ingen er utdannet i faget, men vi har med oss et par damer som er lidenskapelig opptatt av sykunstens gleder. Disse ivrer etter å få til en møteplass for likesinnede, og hjelper de som trenger det. Enten det dreier seg om å sy i en glidelås, lage din egen toalettmappe, redesigne eller hva med å sy babytøy.

Hit kan man også komme om man bare har lyst på en sosial stund, en kopp kaffe i trivelig selskap.

Frivilligsentralen har kjøpt inn et par symaskiner som du kan låne om du ikke har egen, eller om du bare vil teste ut. Vi anbefaler at alle som har egen maskin tar med denne. Frivilligsentralen skal sørge for nok bord, nok skjøteledninger, kaffe og noe å bite i og ikke minst upåklagelig veiledning og godt vertsskap. Har du en gammel symaskin som fusker litt? ikke fortvil. Vertskapet, to spreke damer, stiller med olje og all sin kunnskap i håp om å kunne blåse liv også i gamle maskiner.

Ta med deg maskin, stoff og annet du trenger, ta gjerne med godt humør, og kanskje gjerne en venn!

Har du ikke maskin og stoff, kom likevel. På sentralen finnes stoff du kan kjøpe.

Her er ingen utlærte, og vi skal alle hjelpe hverandre uavhengig av forkunnskap.

“Hekta på stoff, og tråd” er en uhøytidelig syklubb, takhøyden er stor og her er plass for alle. Det er gratis å delta, men for å kunne forberede kvelden er det veldig greit om du booker en gratisbillett. En hver syerskes kreative hode trenger sitt eget bord har vi blitt fortalt.

https://www.froyaarena.no/syklubben-hekta-pa-stoff-og-trad-bb43ax/