Instamamma

Instamamma befinner seg i en lykkeboble helt i toppen av influensersirkuset. Hun er perfekt, og omgir seg med en aura av glamour og sponset lykke. Familien er viktige brikker for å skape det perfekte bildet og Instamamma må stadig rette på yngstejenta Sol for å få henne til å passe inn i det litt trange instagramkvadratet.

Det er rigget for et aldri så lite oppgjør mellom influenseren og datteren når Sols ønsker kolliderer med Instamammas grandiose planer om en sponset beautybursdag. Sol drømmer nemlig om en 9- årsdag med langpannekake, flasketuten peker på og et kjæledyr i gave. En helt vanlig bursdag?! – et rusk i Instamammas velsmurte forretningsmaskineri. Det er overhodet ikke noe for Instamammas følgere og dessuten, hvem gidder å sponse en vanlig bursdag?

Med et humoristisk skråblikk gir Instamamma både barn og voksne anledning til å harselere over influensernes medievirkelighet. Hvor perfekt er egentlig livet når kameraene slås av? Og hva er viktigst for Instamamma; Sol eller følgerne?

Av Ida Høy
Regissør Ida Høy
Komponist Thomas Bye
Scenograf og kostymedesigner Jenny Hilmo Teig
Maskedesigner Jill Tonje Holter
Lysdesigner Simon Alvsvåg
Skuespiller Trine Flinder Haraldsen
Skuespiller Evy Kasseth Røsten
Skuespiller Ingunn Beate Strige Øyen
Skuespiller Andreas Koschinski Kvisgaard
Skuespiller Tore B. Granås

Instamamma deltar på følgende arrangementer

Instamamma er ikke med på noen kommende arrangementer for tiden, sjekk igjen senere.