Kan det animeres? Ja det kan det!

Kan det animeres…ja det kan det! Klipp og Lim har i over 20 år jobbet med animasjonsfilm med mange forskjellige uttrykk. Vi har animert alt fra pepperkakedeig, tovede julenisser og dukker i alle størrelser, og sist men ikke minst; laget masse tegnefilmer.

I dette opplegget ønsker vi å inspirere elevene til å starte å animere selv, og vise dem hvor enkelt det kan være å komme i gang. Vi bruker tiden på å vise masse gode eksempler på animasjonsteknikker fra inn- og utland. Her vil vi se filmer laget med lego og alle mulige objekter foran kamera. Vi viser gode eksempler på enkel historiefortelling, og går igjennom hva som skal til i planlegging og gjennomføring av egen film.

På slutten av seansen lager vi en kort animasjonsfilm der alle elevene er involvert i en fysisk og morsom øvelse, der de straks etterpå får se resultatet, som også blir delt med klassen i etterkant.

Jøran: Jøran har jobbet med film og foto i 25 år, og var med på å starte Klipp og Lim i 2000. Jøran jobber i dag som både daglig leder, fotograf, regissør og klipper på mange ulike prosjekt, fra animerte kortfilmer til tv-serier som Lønsj på TV og Bamselegen på NRK.

Han jobber i dag med utvikling av en ny TV-serie for tenåringer kalt Bug City.

Lars: Lars er hovedanimatør hos Klipp og Lim og står bak en enorm mengde animasjonsfilmer laget for offentlige og private kunder. Som animasjonsregissør står han bak flere prisbelønnede produksjoner, som CowboydrømFanitullen og den kommende TV-serien The Huggingtons

Kan det animeres? Ja det kan det! deltar på følgende arrangementer

Kan det animeres? Ja det kan det! er ikke med på noen kommende arrangementer for tiden, sjekk igjen senere.