Victor og Chris

Mange kjenner Victor Sotberg og Christopher Robin Omdahl som superduoen «Victor og Chris» fra blant annet Youtube, Flipp Klipp, Bleep og som stemmene til selveste Mario og Luigi i den nyeste «Super Mario Bros.» filmen.

De har også hver for seg medvirket i mange, store tv-produksjoner som 71 grader Nord, Kompani Lauritzen, Skal vi danse og Forræder for å nevne noen.

I tillegg til å ha sentrale roller på tv-skjermen har både Victor og Chris skrevet bøker. Victor debuterte med boka «Bare Victor» som skildrer livet hans i den perioden man skal finne ut hvem man er, samtidig som sterke krefter prøver å fortelle hvem man skal være. Victor opplevde ungdomstida som både tøff og vanskelig, men søkte tilflukt i gamingverden. Nå er Victor aktuell med bokserien Edelmont – en virtuell fantasiverden hvor man lever akkurat som man vil. Man drar ut på eventyr, slåss mot monstre og lever ut alle sine drømmer. Er man sterk her, så er man populær i den virkelige verden.

Chris har akkurat debutert som forfatter av boka «Power Up!» som beskrives som årets leseropplevelse for alle barn som liker å game. Her får man mulighet til å lære seg koordinasjon, samarbeid og språk samtidig som de blir kjent med en haug gode rollemodeller.

Til Nærøysund kulturhus tar Victor og Chris med hverandre og bøkene sine. Kom sammen, voksen og barn til et møte med Victor og Chris. Her vil det bli mulighet til både boksignering og selfie med Norges mest populære gamere.

Victor og Chris deltar på følgende arrangementer

Victor og Chris er ikke med på noen kommende arrangementer for tiden, sjekk igjen senere.